News Flash:

Spanac cu branza sarata

4 Martie 2014
1721 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 cesti de orez
1 lingura ulei de masline
250 g spanac
120 g branza sarata
4 oua
2 cesti branza de vaci
3 linguri de cascaval ras

Mod de preparare:

Spanacul se spala si se fierbe, apoi se scurge de zeama si se paseaza. Separat, se fierbe orezul in apa cu sare. Se amesteca orezul cu spanacul, apoi se adauga branza sarata, branza de vaci si se mai lasa la foc mic. La sfarsit se adauga cascavalul ras pe deasupra si cate un ou fiert, moale.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete spanac retete branza spanac branza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1421 viz    0 com
1336 viz    0 com
2643 viz    0 com
1646 viz    0 com
4166 viz    0 com
849 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1532 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019080 (s)