News Flash:

Spanac ardelenesc cu smantana

12 Martie 2019
398 Vizualizari | 0 Comentarii

Spanacul este foarte sanatos si usor de mancat pentru oricine. Va recomand cu drag aceasta reteta din Ardeal, atat de buna! Iata de ce aveti nevoie: 1 kg spanac, 1 lingura ulei, 2 linguri faina, 1 ceasca de lapte, 2-3 catei de usturoi, sare.

Mod de preparare: Spanacul se alege, se spala bine, se opareste in apa cu sare, se scurge si apoi se toaca putin pe un fund de lemn. Faina s rumeneste in ulei sau untura, si se stinge cu lapte si zeama de la spanac pana capata consistenta unei smantani. Se adauga spanacul, usturoiul pisat si sarea si se lasa sa dea cateva clocote. Se poate adauga si putina smantana pentru mai multa cremozitate. Se poate servi cu oua ochiuri.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

reteta spanac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1868 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019714 (s)