News Flash:

Spaghettini Verdi

6 Octombrie 2011
964 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghettini Verdi
Ingrediente: 500 gr spaghettini (sau spaghete), fierte al dente 1/4 cana de parmezan 3 catei de usturoi, pisati 8 linguri de patrunjel tocat 6 linguri unt 2 linguri ulei de masline piper sare Mod de preparare: Se caleste usturoiul in unt si ulei de masline. Se adauga patrunjelul si se amesteca inca patru minute. Se pun sare, piper si parmezan. Se adauga sosul de patrunjel si de usturoi, se amesteca si se serveste imediat. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Video


sherry medium paste retete vegetariene sarmale usturoi patrunjel unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4115 viz    0 com
1833 viz    0 com
845 viz    0 com
920 viz    0 com
2280 viz    0 com
1301 viz    0 com
1935 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1541 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020033 (s)