News Flash:

Spaghettini Verdi

6 Octombrie 2011
1041 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghettini Verdi
Ingrediente: 500 gr spaghettini (sau spaghete), fierte al dente 1/4 cana de parmezan 3 catei de usturoi, pisati 8 linguri de patrunjel tocat 6 linguri unt 2 linguri ulei de masline piper sare Mod de preparare: Se caleste usturoiul in unt si ulei de masline. Se adauga patrunjelul si se amesteca inca patru minute. Se pun sare, piper si parmezan. Se adauga sosul de patrunjel si de usturoi, se amesteca si se serveste imediat. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Video


sherry medium paste retete vegetariene sarmale usturoi patrunjel unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4352 viz    0 com
2226 viz    0 com
905 viz    0 com
1038 viz    0 com
2743 viz    0 com
1845 viz    0 com
2034 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1571 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020142 (s)