News Flash:

Spaghetti ionixese con pollo

15 Iulie 2011
873 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghetti ionixese con pollo
Ingrediente: o cutie spaghete 1-2 borcan sos chinezesc sweet and sour 3 linguri pasta de tomate dizolvate in 100 ml de apa 4 linguri cu ulei de masline 1 varf de lingurita cu pudra de chilli o ceapa 1/2 lingurita busuioc tocat 2 morcovi 400 g carne tocata din piept de pui 2 fire de usturoi verde o legatura de patrunjel Mod de preparare: Ceapa, morcovul si usturoiul se curata, se spala, se taie cubulete si se pun la calit in uleiul de masline incins. Se lasa la calit circa 5 minute, pana se inmoaie ceapa. Se adauga carnea tocata de pui si se lasa la calit pana se albeste. Se adauga pasta de tomate, dizolvata in apa, se acopera cratita cu un capac si se lasa la inabusit circa 10 minute. Se adauga sosul chinezesc si inca 2-3 linguri cu apa si se mai lasa inca 15 minute, de data asta nu se mai pune capacul. Se sareaza, pipereaza si se adauga busuiocul, iar apoi se mai lasa inca 15 minute. Intre timp se fierb spaghetele si se trec printr-un jet de apa rece. Se pun spaghetele intr-o farfurie, iar in mijloc carneaa cu sos si legume. Se presara patrunjel proaspat tocat si parmezan, dupa preferinte. Se serveste cu vin demidulce alb. sursa articol: http://delly.garbo.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste placinte pancetta afumata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

7501 viz    0 com
2433 viz    0 com
4625 viz    0 com
1024 viz    0 com
1026 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1671 (s) | 23 queries | Mysql time :0.010632 (s)