News Flash:

Spaghetti cu ansoa

22 Iulie 2011
1136 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghetti cu ansoa
Ingrediente: 150 – 170 g spaghetti 4-6 fileuri de ansoa 2 linguri ulei de masline 2 catei usturoi fulgi de ardei iute oregano Mod de preparare: Se pun pastele la fiert in apa cu sare avand grija sa se scurga cu un minut inainte de timpul precizat pe cutie. Se curata cateii de usturoi si se zdrobesc usor cu podul palmei sau lama unui cutit. Se scurg fileurile de ansoa si se taie marunt. Se pun cateii de usturoi in ulei. Se ia tigaia de pe foc si se pun si fileurile de ansoa tocate, fulgi de ardei iuti sau un ardei rosu tocat si niste oregano. Se asaza din nou pe foc cateva secunde, avand grija sa nu se arda sau ca flacara sa nu fie prea mare. Se pun imediat pastele “al dente” scurse si niciodata clatite. Se amesteca totul foarte bine pret de cateva secunde, dupa care se pun in farfurii si se serveste imediat. Ca decor se poate folosi putin oregano. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene usturoi caras
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1482 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013838 (s)