News Flash:

Spaghete taranesti

19 Aprilie 2011
1293 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete taranesti
Ingrediente: - 1 pachet spaghete - 1 ceapa mare - 2 catei de usturoi - patrunjel tocat - sare - piper - cimbru - oregano - 200 g pasta de rosii - 500 g carne tocata din piept de pui - ketchup dulce sau picant. Mod de preparare: 1. Fierbi pastele dupa indicatiile de pe pachet, le clatesti cu apa rece si le pui intr-un castron. 2. Tai ceapa si usturoiul marunt si le calesti in oala cu ulei, pui sare si piper si adaugi carnea tocata, mirodeniile si patrunjelul tocat. 3. Calesti un pic si subtiezi pasta de rosii cu 1 cana de apa calda, apoi adaugi amestecul peste carne. 4. Lasi sa fiarba la foc mic si potrivesti gustul de sare si de piper. 5. Cand carnea a fiert si a scazut putin sosul in care a fiert, este gata. 6. Servesti pe farfurie spaghetele cu sosul de carne deasupra si le stropesti cu ketchup dulce sau picant. 7. Presari si niste patrunjel.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mazare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3171 viz    0 com
1272 viz    0 com
1362 viz    0 com
1347 viz    0 com
3492 viz    0 com
1321 viz    0 com
2462 viz    0 com
1964 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1339 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013597 (s)