News Flash:

Spaghete picante cu carne de porc

21 Octombrie 2011
1702 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete picante cu carne de porc
Ingrediente: o punga de spaghete 300 g conserva de carne de porc o ciuperca o lingurita de faina un ardei iute 2 catei de usturoi 4 cepe mici cimbru vegeta oregano boia 2 lingurite de zahar frunze de patrunjel tocat 700 ml bulion de rosii preparat in casa ulei o cana de apa piper sare Mod de preparare: Se toaca ceapa, usturoiul, ciuperca, ardeiul iute si se pun la prajit in putin ulei. Se adauga o jumatate de cana de apa si se mai prajesc in continuare. Se marunteste carnea din conserva si se pune peste legume. Se adauga o lingurita de faina, se amesteca, apoi se pun o lingurita de boia si bulionul. Se adauga 2 lingurite de zahar si toate condimentele. Se lasa se fiarba cca 5 min, apoi se adauga patrunjelul tocat si se stinge focul. Intre timp se fierb spaghetele in apa cu sare si putin ulei, dupa care se strecoara. Pe o farfurie se pun spaghetele, iar deasupra sosul. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Video


mazare paste ciuperci patrunjel tocat branza framantata bulion
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1926 viz    0 com
1349 viz    0 com
1342 viz    0 com
2664 viz    0 com
4726 viz    0 com
3843 viz    0 com
3309 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1526 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022737 (s)