News Flash:

Spaghete pesto alla genovese

18 Iulie 2011
987 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete pesto alla genovese
Ingrediente: spaghetti sare 2 catei de usturoi 1 mana frunze de busuioc 100 ml ulei de masline extravirgin 100 g parmezan ras 1 lingurita seminte de pin Mod de preparare: Se pun in mojar cateii de usturoi cu putina sare si se piseaza pana devin crema. Se adauga frunzele de busuioc si inca putina sare si se piseaza in continuare pana devin ca o pasta. Cand busuiocul capata o culoare verde inchisa, se pun semintele de pin si se piseaza in continuare. Se adauga parmezanul si se amesteca in mojar pana se transforma intr-o pasta. Se toarna uleiul putin cate putin, in timp ce se amesteca usor. Se pune apa la fiert, cand da in clocot se adauga spaghetele, putina sare si se lasa sa fiarba cca 8 minute. Se scot intr-o strecuratoare, se amesteca cu pesto si se serveste. Ca decor se poate folosi busuioc. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene gorgonzola sarmale tort
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2010 viz    0 com
4389 viz    0 com
1185 viz    0 com
862 viz    0 com
1004 viz    0 com
2689 viz    0 com
1493 viz    0 com
1382 viz    0 com
1003 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1588 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014405 (s)