News Flash:

Spaghete napolitane

2 Decembrie 2011
4352 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete napolitane
Ingrediente: 1 pachet de spaghete, 300 g suncacascaval ras, 2 oua, 1 cana smantana, unt pentru uns forma, piper, sare Mod de preparare: Pastele se fierb in apa cu putina sare si ulei. Intre timp, se bat spuma ouale si se taie sunca fasii. Se scot pastele intr-o sita, se limpezesc si se lasa sa se scurga bine. Intr-un bol mai mare se amesteca spaghetele, ouala, smantana, sunca, sarea si piperul. Compozitia rezultata se pune intr-o forma unsa cu unt, se presara uniform cascavalul si se baga in cuptor pentru 30 de minute, la foc potrivit. sursa reteta: http://delly.garbo.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mazare paste carnati cascaval oua smantana unt
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2192 viz    0 com
2524 viz    0 com
993 viz    0 com
1191 viz    0 com
1575 viz    0 com
1541 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1634 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022780 (s)