News Flash:

Spaghete italienesti

2 Decembrie 2011
2113 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete italienesti
Ingrediente: 500 g spaghete, 300 g carnaciori, 9 oua, 100 g masline, 30 g unt, 100 g cascaval ras, pasta de rosii, 1 ceapa mica, 1 patrunjel, 2 linguri de piper, 1 lingura de boia, 2 linguri de Delikat, 1 ketchup, 2 lingura de sare Mod de preparare: Spaghetele se pun la fiert intr-o oala cu apa in clocot, cu putina sare. Dupa aproximativ 10 minute se strecoara. Carnaciorii si ceapa se taie cubulete mici si se pun intr-o tigaie incinsa cu putin unt si ulei. Se lasa sa se rumeneasca. Dupa aceea, se bat bine ouale intr-un bol, se potriveste de boia, piper si Delikat si se adaugam pasta de rosii si maslinele, dupa preferinte. Se bate bine pana se omogenizeasa pasta de rosii cu ouale. Spaghetele gata fierte se portioneaza in trei portii. Intr-o tigaie, se toarna un pic de ulei si unt, se adauga o portie de spaghete, apoi sosul si carnaciorii si se lasa la rumenit. Dupa aceea compozitia se intoarce pe cealalta parte. Se poate servi cu ketchup. sursa reteta:  http://delly.garbo.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

mazare paste sos chilli oua masline cascaval sos worcestershire
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2396 viz    0 com
938 viz    0 com
1130 viz    0 com
1517 viz    0 com
1477 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1639 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015441 (s)