News Flash:

Spaghete cu verdeata si parmezan

31 Mai 2012
2148 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste cu verdeata
Ingrediente:

500 g de spaghete fierte
200 ml smantana proaspata pentru gatit
2 linguri de unt
2 - 3 catei de usturoi
100 g cascaval ras
parmezan
nucsoara rasa
oregano
ciboulette
patrunjel taiat
piper
sare


Mod de preparare:

Primul pas consta in fierberea pastelor in apa cu sare. In paralel, se pregateste o compozitie din unt, cascaval, smantana si usturoi, care se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara. Dupa ce pastele au fost fierte si spalate, se adauga peste sos, iar apoi se amesteca si cu verdeturile taiate fin. Se serveste cu parmezan presarat.

sursa: eva
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

spaghete smantana unt usturoi cascaval parmezan nucsoara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1410 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016695 (s)