News Flash:

Spaghete cu usturoi si rosii cherry

11 Martie 2013
2974 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

375 g spaghete
2 catei de usturoi zdrobiti
2 linguri ulei de masline
400 g rosii cherry in sos
1 ceapa rosie tocata
2 linguri busuioc
1 lingurita zahar

Mod de preparare:

Fierbem pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp, incingem ulei intr-o tigaie adanca. Punem ceapa la calit timp de 3 minute dupa care adaugam usturoiul si rosiile cu zaharul. Amestecam timp de 5 minute pana cand se ingroasa sosul, dupa care adaugam busuiocul. Amestecam apoi sosul cu pastele si servim imediat.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

spaghete busuioc zahar tigaie adanca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1800 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020977 (s)