News Flash:

Spaghete cu umplutura Picadillo

1 Septembrie 2011
1268 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete cu umplutura Picadillo
Ingrediente: 1 pachet spaghete 300 gr carne tocata de vita 1 ceapa alba 2-3 lg ulei de masline 1 lg boia 1 lg praf / fulgi de chilli 1 lg  oregano 1/2 lg chimen macinat bulion sare piper cascaval ras Mod de preparare: Pastele se fierb al dente in apa cu sare si 2 lg ulei, pentru a nu se lipi. Apoi se strecoara si se trec prin jet de apa rece. Ceapa se caleste in uleiul de masline, se pune boiaua, se apoi adauga carnea amestecata dinainte cu praful de chilli si chimenul macinat, sare si piper. Cand carnea e patrunsa, se pun si bulionul si oregano si lasam inca putin pe foc. Se asaza pastele pe farfurie, in mijloc se pune umplutura Picadillo si se presara cascaval ras. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste spanac verde tortilla bulion mazare
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1301 viz    0 com
1203 viz    0 com
1859 viz    0 com
1510 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1652 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023484 (s)