News Flash:

Spaghete cu tuchinni si parmezan

5 Decembrie 2011
1148 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete cu tuchinni si parmezan
Ingrediente: 400 g spaghete de soia (sau spaghete din faina) 500 g tuchinni mici 100 g  parmezan 1 lingura de unt 250 g frisca nebatuta 1 catel de usturoi 2 cepe rosii micute 1/2 legatura de busuioc 1 lingura lamaita uscata 2 linguri sos de rosii 1 lingura ulei de masline piper proaspat macinat sare Mod de preparare: Mai intai se curata si se spala tuchinni, apoi se taie in bucati lungi de aproximativ 4-5 cm. Se curata si usturoiul si ceapa si se taie sau se maruntesc. Cascavalul se rade, iar busuiocul se spala si se toaca. Dupa aceea se pun la fiert spaghetele. In timp ce acestea fierb, se incinge uleiul in care se vor praji tuchinni, usturoiul, ceapa si lamaita. Spaghetelor li se adauga sosul de rosii si frisca. La final se potrivesc de sare si piper. Dupa aceea se scurg de apa, se amesteca cu untul, legumele si cu jumatate de parmezan. Se servesc in farfurii incalzite putin inainte. Peste ele se presara busuioc si parmezanul ramas. sursa reteta: delly.garbo.ro sursa fotografie: delly.garbo.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tuchinni paste lamaita uscata sarmale unt hering afumat paste linguine
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2482 viz    0 com
1347 viz    0 com
1180 viz    0 com
2263 viz    0 com
4356 viz    0 com
2196 viz    0 com
2525 viz    0 com
994 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1471 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016889 (s)