News Flash:

Spaghete cu ton si capere

27 Martie 2014
1128 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450g spaghetti Barilla
100g capere din conserva
1 legatura mica de menta
200g ton din conserva
2 linguri ulei de masline extravirgin
piper

Mod de preparare:


Clateste caperele sub apa rece pentru a le indeparta sarea in exces, apoi toaca-le impreuna cu tonul scurs si menta. Adauga peste ele uleiul de masline si condimenteaza cu piper. Amesteca bine.
Intre timp, fierbe pastele in apa cu sare conform timpului indicat pe ambalaj.  Cand sunt gata, scurge-le si amesteca-le cu ingredientele pregatite mai devreme.
Serveste pastele imediat.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete spaghete spaghete ton retete paste retete italiene
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1465 viz    0 com
1155 viz    0 com
1538 viz    0 com
1286 viz    0 com
1539 viz    0 com
2047 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1679 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022199 (s)