News Flash:

Spaghete cu sunca, smantana si cascaval

25 Iunie 2013
41511 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

375 g spaghete
1 lingura ulei de masline
200 g sunca presata
2 oua
2 galbenusuri
50 g smantana
50 g cascaval dat prin razatoare
patrunjel tocat

Mod de preparare:

Fierbem pastele intr-o oala cu apa fierbinte si sarata, conform instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp, incingem ulei intr-o tigaie si punem sunca la rumenit timp de cateva minute. Se bat ouale cu smantana si cascaval. Amestecam pastele cu sunca si oua si le calim in tigaie timp de un minut. Presaram patrunjel pe deasupra si servim imediat.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sunca presata galbenusuri smantana apa fierbinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1584 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022007 (s)