News Flash:

Spaghete cu sunca si sos de usturoi

3 Iunie 2014
1578 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 gr spaghete
1 / 4 pahar de supa de vita
1 / 4 pahar ulei de masline extravirgin
1 lingurita unt
1 lingurita fulgi de chili
busuioc
1 lingura usturoi tocat
piper
patrunjel tocat
parmezan
cimbru proaspat
sare
sunca
rosii taiate felii (optional)
 
Mod de preparare:

Se incalzeste unt si ulei de masline intr-o tigaie de inaltime peste medie la temperaturi ridicate. Adaugati usturoiul si gatiti pana devine maro auriu.Fiti atenti sa nu se arda usturoiul prea mult, ca pastele vor avea miros neplacut. Se toarna usor jsupa din carne de vita si se reduce focul timp de 1 minut. Adaugati pastele fierte si turnati in tigaie si fulgii de chili precum si ierburile proaspat tocate. Se condimenteaza dupa gust.
Se serveste cu branza parmezan ras. (in cazul in care folositi si rosii taiate felii, adaugati-le la inceput, cu usturoiul.)

 sursa: culinar.timpul
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete spaghete retete internationale sos usturoi retete paste
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1617 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016564 (s)