News Flash:

Spaghete cu sunca si sos de smantana

17 Octombrie 2011
2223 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete cu sunca si sos de smantana
Ingrediente: 100 gr spaghete 150 gr sunca 100 gr smantana o ceapa mica o lingura de faina patrunjel 1 litru apa piper sare Mod de preparare: Sunca se taie in cubulete si se pune intr-o tigaie pe foc pentru cateva minute, sa se rumeneasca. Intre timp se fierb pastele in apa cu sare, se scurg si se dau printr-un jet de apa rece ca sa nu se prinda. Intr-un castron se amesteca smantana cu faina, cu sare si piper. In alta tigaie se inmoaie ceapa taiata fin in putin ulei de masline cu o lingura de apa, dupa care se adauga smantana din castron. Dupa 1-2 minute se pune sunca, iar apoi se opreste focul si se amesteca. Sosul se toarna peste paste, se amesteca si se serveste. Se orneaza cu patrunjel. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

mazare paste carnati smantana patrunjel ceapa ciorba radauteana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

864 viz    0 com
1004 viz    0 com
1600 viz    0 com
994 viz    0 com
1422 viz    0 com
959 viz    0 com
1311 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1502 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015415 (s)