News Flash:

Spaghete cu sunca afumata

15 August 2011
1006 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete cu sunca afumata
Ingrediente: 3 linguri ketchup un pahar bulion 300 g spaghete 250 g sunca afumata de vita 150 g cascaval 5 oua 2 cepe de apa usturoi Mod de preparare: Se pune apa la fiert. Cand clocoteste, se adauga spaghetele impreuna cu ceapa taiata cubulete. Separat, se taie sunca bucatele si se prajeste crocant. Pentru sos, se pun intr-un castron usturoiul zdrobit, cascavalul ras, bulionul, ketchup-ul si se amesteca bine. Intr-un alt castron,  se pune sunca afumata, cele 5 oua fierte si taiate marunt, peste care se adauga si cascaval ras. Dupa ce au fiert spaghetele si ceapa, se toarna peste ele sosul si sunca, ouale si cascavalul. Se amesteca si se servesc, calde sau reci. Se pot asezona cu iaurt. sursa articol: http://www.feminis.ro sursa fotografie:
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste cascaval ketchup mazare
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1089 viz    0 com
1131 viz    0 com
1474 viz    0 com
978 viz    0 com
977 viz    0 com
989 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1581 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018742 (s)