News Flash:

Spaghete cu suc de rosii si usturoi

22 August 2013
6107 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pachet spaghete
300 gr suc de rosii
1 piept de pui
1/2 capatana usturoi
oregano
sare
piper
busuioc

Mod de preparare:

Se pune apa la fiert cu un praf sare si o lingura de ulei. Cand clocoteste se adauga spaghettele si sa lasa sa fiarba. Cand sunt gata se scurg si se dau deoparte.
Se incinge putin ulei intr-o cratita si se pune pietul de pui taiat cubulete la prajit. Cand e prajit pe jumatate se adauga usturoiul pisat si se lasa pana se aureste, apoi se stinge cu sucul de rosii. Se completeaza cu apa, se adauga sare piper si oregano si se lasa sa fiarba la foc mic pana scade sosul.

Se pune o portie de spaghete pe farfurie deasupra cateva linguri de sos si se poate servi. Sau se pot amesteca direct spaghetele cu sosul, depinde ce preferinte are fiecare.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete paste retete spaghete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1534 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021903 (s)