News Flash:

Spaghete cu sparanghel si busuioc

21 Ianuarie 2014
1347 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 linguri ulei de masline
2 linguri suc de lamaie
1 lingura mustar
125g unt
5 linguri busuioc patrunjel si cimbru tocate
2 catei usturoi zdrobiti
1 ceapa mica tocata marunt
300g sparanghel
300g spaghete
100g pesmet
4 oua

Mod de preparare:

Blanseaza sparanghelul in apa clocotind timp de 2 minute, apoi scoate-l in apa cu gheata. Taie-l in bucati mai mici si pune-l deoparte.

Amesteca, intr-un bol, ceapa tocata, usturoiul, 3 linguri de ierburi aromatice tocate, untul si mustarul. Adauga sucul de lamaie, sare si piper. Prajeste pesmetul in putin ulei timp de 5 minute, la foc mediu, pana devine auriu.

Fierbe pastele al dente in apa cu sare. Scurge-le. Adauga peste pastele fierbinti amestecul cu unt si mustar si amesteca bine. Pune si bucatelele de sparanghel si jumatate din pesmet.
Prajeste 4 oua ochiuri si serveste-le peste paste cu restul de pesmet.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1680 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022845 (s)