News Flash:

Spaghete cu spanac si bacon

24 August 2011
3593 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete cu spanac si bacon
Ingrediente: 400 gr spaghete 800 gr spanac proaspat 400 gr bacon 300 gr smantana parmezan sare piper ulei de masline Mod de preparare: Intr-o oala se pune la fiert apa cu putina sare. Se curata spanacul de tulpina, se spala foarte bine in apa rece (nu se opareste). Apoi se taie franjuri si se pune intr-o oala mare la calit cu ulei de masline. Intre timp se pun spaghetele la fiert (6-7minute). Baconul se taie cubulete sau franjuri si se caleste putin intr-o tigaie separat. Dupa ce s-a calit spanacul, se adauga smantana si baconul. Pastele se scurg si se adauga in oala cu spanac. Se amesteca bine. Se serveste cu parmezan ras deasupra. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://foarteiute.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mazare paste spanac caju smantana sarmale placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1358 viz    0 com
1230 viz    0 com
2852 viz    0 com
1707 viz    0 com
1197 viz    0 com
1919 viz    0 com
1185 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1487 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012054 (s)