News Flash:

Spaghete cu spanac si bacon

24 August 2011
2902 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete cu spanac si bacon
Ingrediente: 400 gr spaghete 800 gr spanac proaspat 400 gr bacon 300 gr smantana parmezan sare piper ulei de masline Mod de preparare: Intr-o oala se pune la fiert apa cu putina sare. Se curata spanacul de tulpina, se spala foarte bine in apa rece (nu se opareste). Apoi se taie franjuri si se pune intr-o oala mare la calit cu ulei de masline. Intre timp se pun spaghetele la fiert (6-7minute). Baconul se taie cubulete sau franjuri si se caleste putin intr-o tigaie separat. Dupa ce s-a calit spanacul, se adauga smantana si baconul. Pastele se scurg si se adauga in oala cu spanac. Se amesteca bine. Se serveste cu parmezan ras deasupra. sursa articol: http://www.reteteculinare.ro sursa fotografie: http://foarteiute.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

mazare paste spanac caju smantana sarmale placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1239 viz    0 com
1079 viz    0 com
2679 viz    0 com
1576 viz    0 com
1099 viz    0 com
1788 viz    0 com
1083 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1495 (s) | 35 queries | Mysql time :0.018165 (s)