News Flash:

Spaghete cu sos Puttanesca

7 Mai 2014
2102 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 fileuri ansoa in ulei
1 cutie spaghete Barilla No. 5
85g masline negre fara samburi
6 linguri ulei de masline extra virgin
800g rosii din conserva scurse, tocate si pasate
2 catei usturoi curatati si tocati
3 linguri capere in sare, inmuiate in apa
1 ardei iute (chili), curatat de seminte si feliat subtire
10 fire patrunjel

Mod de preparare:

Incinge uleiul intr-o tigaie medie. Adauga usturoiul tocat si soteaza-l pana cand devine auriu. Adauga rosiile si gateste-le timp de 10 minute. Apoi, adauga caperele scurse, ardeiul iute si maslinele si gateste-le impreuna timp de 10 minute. Intre timp, pune la fiert spaghetele in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj.

Toaca patrunjelul si fileurile de ansoa. Adauga-le in sosul cu rosii si gateste totul inca 2 minute. Condimenteaza cu sare si piper. Scurge pastele fierte si adauga-le in sosul cu rosii. Amesteca timp de 1 minut. Serveste-le decorate cu frunze de patrunjel.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete paste retete spaghete sos puttanesca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1948 viz    0 com
2007 viz    1 com
1739 viz    0 com
1476 viz    0 com
1584 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1832 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016787 (s)