News Flash:

Spaghete cu sos proaspat de tomate

12 Aprilie 2011
914 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghetti cu sos proaspat de tomate
Ingrediente pentru 4 portii: - 30 g slaninuta sau costita - 2 morcovi - 2 cepe - 2 doze rosii decojite (450 g) - 3 linguri ulei de masline - Cimbru - Oregano - Dafin - 400 g spaghete - Sare - Piper negru - Busuioc Mod de preparare: Slanina/costita, morcovii si ceapa se taie in cubulete marunte. La fel se intampla si cu rosiile din doza.  Acestea se pun in ulei la foc mediu aproximativ 10 minute. Se adauga apoi cimbrul, oregano si frunzele de dafin. Intregul sos se mai lasa intre 30 si 40 minute pe foc, iar la sfarsit se mai adauga sarea si piperul. Spaghetele se fierb in functie de indicatiile de pe ambalaj, apoi se scurg si se amesteca impreuna cu sosul de rosii, iar deasupra se presara busuiocul.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mazare paste cartofi taranesti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1589 viz    0 com
1141 viz    0 com
2655 viz    0 com
1287 viz    0 com
1154 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1560 (s) | 35 queries | Mysql time :0.020801 (s)