News Flash:

Spaghete cu sos pesto

29 Noiembrie 2011
1589 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete cu sos pesto
Ingrediente: 200 g spaghete parmezan ras 1 ceasca de nuci prajite 1 cana de frunze de busuioc tocate 3 catei de usturoi 5 linguri de ulei de masline sare Mod de preparare: Mai intai se fierb spaghetele, aproximativ 10 minute, in apa plata clocotita cu sare. Dupa ce au fiert, se scurg de zeama si se pun intr-un bol. Frunzele de busuioc se pun intr-un mojar si se maruntesc pana devin o pasta. Se adauga si nucile prajite, usturoiul si sarea, apoi se amesteca cu uleiul de masline si se toarna peste paste. Inainte de servire, in farfurie, se rade parmezan deasupra. sursa reteta: cepapam.ro sursa fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mazare paste retete vegetariene sarmale vodca bruschete placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1193 viz    0 com
1241 viz    0 com
4864 viz    0 com
1131 viz    0 com
1117 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1710 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017210 (s)