News Flash:

Spaghete cu sos de usturoi

14 Aprilie 2011
1404 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete cu sos de usturoi
Ingrediente: 500 g spaghete, 4 capatani de usturoi, 4 linguri ulei de masline, mustar, 1 lamaie, piper negru, 2 dovlecei, 300 g ciuperci, suc de rosii. Mod de preparare: Se curata usturoiul, se toaca marunt si se pune in hartie de aluminiu in cuptor ca sa se inmoaie. Dupa ce s-a inmuiat, se pune impreuna cu mustarul, pieperul, zeama de lamaie in mixer, pentru a obtine un piure. Ciupercile si dovleceii sunt caliti in ulei incins. Se adauga rosile si se lasa la fiert timp de 25 min. Spaghetele se fierb in apa cu sare si ulei. Se scurg, se amesteca cu sosul si se servesc calde.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura paste mazare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1814 viz    0 com
1630 viz    0 com
3177 viz    0 com
1026 viz    0 com
3654 viz    0 com
2350 viz    0 com
1130 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1552 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019029 (s)