News Flash:

Spaghete cu sos de rosii si smantana

20 Aprilie 2012
6573 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete cu sos de rosii si smantana
Ingrediente:

300 g spaghete
400 g sos de rosii cu carne
4 linguri smantana dulce
patrunjel tocat
parmezan ras

Mod de preparare:

Pastele se fierb "al dente" in apa cu sare si ulei, apoi se scurg. Sosul de rosii se pune intr-o cratita / tigaie incapatoare impreuna cu smantana si se tine pe foc amestecand cat sa se incalzeasca. Se adauga pastele si se amesteca. Se serveste cu putin patrunjel si parmezan.
Spaghete cu sos de rosii pregatite de Cristina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

spaghete smantana dulce patrunjel parmezan
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1549 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021064 (s)