News Flash:

Spaghete cu sos de rosii picant

29 August 2011
861 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete cu sos de rosii picant
Ingrediente: 400 gr spaghete 2 cepe 2 rosii sare piper busuioc oregano ulei 1 catel de usturoi pasta de rosii 150 ml apa Mod de preparare: Spaghetele se pun la fiert in apa cu sare dupa instructiunile de pe pachet. Intre timp, intr-o craticioara se pune ulei, se curata si se taie ceapa pestisori si se pune la calit. Se lasa sa se caleasca. Rosiile se curata de pielita, se taie marunt si se pun la calit peste ceapa. Se lasa 2-3 minute, dupa care se adauga 150 ml de apa si se lasa sa fiarba. Se pune sare dupa gust si pasta de rosii. Se lasa sa mai dea un clocot si se ia de pe foc. Amestecul se pune in blender si se mixeaza, dupa care se pune inapoi pe foc, se adauga piper, busuioc si oregano, inca un pic de pasta de rosii si sare daca e nevoie. Spaghetele fierte se scurg se trec sub jet de apa rece si se servesc cu sos alaturi. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

mazare paste retete vegetariene sos worcestershire bruschete ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

972 viz    0 com
1314 viz    0 com
2512 viz    0 com
1290 viz    0 com
862 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1419 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018265 (s)