News Flash:

Spaghete cu sos de rosii a la Carrettiera

21 Noiembrie 2011
3617 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete cu sos de rosii a la Carrettiera
Ingrediente: 350 g spaghete 50 g ton in ulei 150 g ciuperci champignon 200 g sos de rosii 50 g parmezan 1 catel de usturoi patrunjel verde 40 g untura 2 linguri cu ulei de masline piper negru proaspat macinat sare Mod de preparare: Ciupercile se taie in fasii subtiri, iar usturoiul se zdrobeste. Se pune pe foc intr-o tigaie untura si usturoiul. Cand usturoiul s-a inmuiat, se indeparteaza, dupa care se pun ciupercile si se amesteca. Se pune sosul de rosii, se sareaza dupa gust si se lasa cateva minute la foc mic. Se adauga tonul maruntit. Cand incepe sa clocoteasca, se ia sosul de pe foc. Intre timp se fierb spaghetele conform instructiunilor de pe pachet. Cand sunt gata, se pun peste sos si se lasa impreuna pe foc, amestecand usor cateva minute. Se presara piper, patrunjel verde si parmezan. sursa articol: http://femeia.ro sursa fotografie: http://femeia.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mazare paste sunculita afumata ciuperci brune cartofi taranesti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1157 viz    0 com
1059 viz    0 com
1062 viz    0 com
1937 viz    0 com
994 viz    0 com
1184 viz    0 com
1695 viz    0 com
1016 viz    0 com
1267 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1510 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016286 (s)