News Flash:

Spaghete cu sos de post

17 Noiembrie 2011
954 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete cu sos de post
Ingrediente: 250 g spaghete fara ou 300 g ciuperci conservate la borcan sau ciuperci proaspete 200 g cascaval vegetal 2 rosii un ardei gras, capia sau gogosar 2 linguri patrunjel verde tocat 4-5 catei de usturoi o ceapa suc de rosii ulei de masline Mod de preparare: Spaghetele se fierb in apa rece cu putina sare si o lingura de ulei. Apoi se scurg de apa in care au fiert si pun intr-un castron. Ceapa si ciupercile se inabusa bine in 3-4 linguri ulei de masline, se adauga ardeiul gras, rosiile taiate cubulete, usturoiul tocat marunt, 100 g cascaval taiat cubulete si sucul de rosii. Se potriveste de sare, piper, condimente si se adauga patrunjelul tocat marunt. Daca sosul este prea gros se mai toarna putina apa fiarta in sos. Restul de cascaval se adauga inainte de servire. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cascaval vegetal paste retete vegetariene ardei gras rosii ceapa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1222 viz    0 com
990 viz    0 com
965 viz    0 com
1087 viz    0 com
4904 viz    0 com
1421 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1438 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016382 (s)