News Flash:

Spaghete cu sos de ceapa si ansoa

18 Aprilie 2011
849 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6695 RON (+0.0035)
USD: 4.0518 RON (+0.0170)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Spaghete cu sos de ceapa si ansoa
Ingrediente: 250 gr spaghetti 2 cepe mari (cca 400 gr) 3 catei usturoi 5 ansoa (conservate in sare sau ulei) 15 rasnite chili  fulgi 1/4 legaturica patrunjel 4 fruze busuioc 5 linguri ulei de masline sare, piper Preparare: 1. Taiati ceapa felii subtiri. Incingeti intr-o tigaie uleiul si adaugati ceapa. Caliti la foc mediu si amestecand des pana ceapa se inmoaie. Dati apoi focul la minim si lasati ceapa sa se caramelizeze, cca 30 minute, amestecand rar. 2. Puneti spaghetti la fiert in multa apa cu sare si fierbeti conform instructiunilor de pe pachet. 3. Ansoa daca sunt in ulei le scurgeti bine, daca sunt in sare le puneti in apa rece pentru minim 30 minute (schimbati apa de cateva ori). Tocati marunt ansoa, aproape ca o pasta. 4. Cand ceapa are o culoare maronie-aurie, adaugati usturoiul taiat felii si caliti inca 1 minut. Adaugati apoi chili si ansoa si amestecati pana ansoa se dizolva in ulei, cca 2 minute. Stingeti focul. 5. Scurgeti pastele de apa, dar retineti jumatate de cana din apa in care au fiert. Adaugati-le peste sosul de ceapa, adaugati si patrunjelul si busuiocul tocate marunt, cam 3 prize de piper si sare dupa gust. Turnati apa de pe paste si amestecati bine. 6. Seviti imediat presarat cu parmezan.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

paste mazare untura pateu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1168 viz    0 com
1049 viz    0 com
2150 viz    0 com
2252 viz    0 com
1171 viz    0 com
997 viz    0 com
1078 viz    0 com
1937 viz    0 com
1019 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1841 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019749 (s)