News Flash:

Spaghete cu sos de ceapa si ansoa

18 Aprilie 2011
893 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete cu sos de ceapa si ansoa
Ingrediente: 250 gr spaghetti 2 cepe mari (cca 400 gr) 3 catei usturoi 5 ansoa (conservate in sare sau ulei) 15 rasnite chili  fulgi 1/4 legaturica patrunjel 4 fruze busuioc 5 linguri ulei de masline sare, piper Preparare: 1. Taiati ceapa felii subtiri. Incingeti intr-o tigaie uleiul si adaugati ceapa. Caliti la foc mediu si amestecand des pana ceapa se inmoaie. Dati apoi focul la minim si lasati ceapa sa se caramelizeze, cca 30 minute, amestecand rar. 2. Puneti spaghetti la fiert in multa apa cu sare si fierbeti conform instructiunilor de pe pachet. 3. Ansoa daca sunt in ulei le scurgeti bine, daca sunt in sare le puneti in apa rece pentru minim 30 minute (schimbati apa de cateva ori). Tocati marunt ansoa, aproape ca o pasta. 4. Cand ceapa are o culoare maronie-aurie, adaugati usturoiul taiat felii si caliti inca 1 minut. Adaugati apoi chili si ansoa si amestecati pana ansoa se dizolva in ulei, cca 2 minute. Stingeti focul. 5. Scurgeti pastele de apa, dar retineti jumatate de cana din apa in care au fiert. Adaugati-le peste sosul de ceapa, adaugati si patrunjelul si busuiocul tocate marunt, cam 3 prize de piper si sare dupa gust. Turnati apa de pe paste si amestecati bine. 6. Seviti imediat presarat cu parmezan.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste mazare untura pateu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1212 viz    0 com
1086 viz    0 com
2213 viz    0 com
2292 viz    0 com
1218 viz    0 com
1035 viz    0 com
1107 viz    0 com
1984 viz    0 com
1050 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1587 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019287 (s)