News Flash:

Spaghete cu sos de branza

19 August 2011
1466 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete cu sos de branza
Ingrediente: 500 g spaghete 200 g cascaval galbenusuri 100 g unt 1 ceasca de lapte 2 linguri de telemea rasa Mod de preparare: Spaghetele se fierb in apa plata cu putina sare. Se scurg de zeama si se pun pe un platou. Separat se amesteca cascavalul ras cu banza de telemea, untul si laptele si se pun pe foc amestecand incontinuu, pana se obtine o pasta. Se toarna sosul peste spaghete si se servesc calde. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mazare paste retete vegetariene cascaval unt galbenus bacon lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1723 viz    0 com
1385 viz    0 com
1054 viz    0 com
1875 viz    0 com
875 viz    0 com
1234 viz    0 com
1513 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1860 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024888 (s)