News Flash:

Spaghete cu sos

22 Iulie 2011
1091 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete cu sos
Ingrediente: 500 g spaghete 400 g carne tocata 2 cepe 1 morcov 1 borcan mic zacusca de ciuperci sare piper oregano Mod de preparare: Se toaca ceapa si se da morcovul pe razatoarea cu ochiuri mici si se pun la calit. Se adauga si carnea tocata si, dupa ce s-au unduit putin, se pune apa (cat sa acopere carnea) si se lasa la fiert. Se adauga si zacusca si, dupa ce a mai fiert, se potriveste de sare si piper. Spaghetele se fierb dupa instructiunile de pe punga. Mixul se pune in farfurii, iar apoi spaghetele si sosul deasupra. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

mazare paste carne tocata lard afumat fasole
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1601 viz    0 com
2697 viz    0 com
918 viz    0 com
4827 viz    0 com
1240 viz    0 com
977 viz    0 com
1454 viz    0 com
811 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1528 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018331 (s)