News Flash:

Spaghete cu somon fume

9 Decembrie 2011
1228 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete cu somon fume
Ingrediente: 250 g spaghete 2-3 bucati somon fume parmezan 1 ceapa 1 dovlecel 1 ardei 2 rosii 300 ml vin alb ulei de masline piper sare Mod de preparare: Spaghetele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Ceapa si ardeii se toaca marunt si se calesc in 2 linguri de ulei. Dovlecelul se taie in fasii subtiri si se pune peste legume. Dupa 10 minute se adauga vinul alb, rosiile taiate bucatele, sare si piper. Se lasa 20 de minute, la foc domol. Se pune dupa aceea somonul taiat in fasii subtiri si se amesteca 1 minut. Sosul se toarna peste paste scurse si se serveste imediat. sursa reteta: retetazilei.ro sursa fotografie: retetazilei.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

mazare paste sarmale dovlecel ardei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2456 viz    0 com
4103 viz    0 com
3895 viz    0 com
3599 viz    0 com
1115 viz    0 com
2593 viz    0 com
1243 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1490 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021857 (s)