News Flash:

Spaghete cu somon fume

9 Decembrie 2011
1351 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete cu somon fume
Ingrediente: 250 g spaghete 2-3 bucati somon fume parmezan 1 ceapa 1 dovlecel 1 ardei 2 rosii 300 ml vin alb ulei de masline piper sare Mod de preparare: Spaghetele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Ceapa si ardeii se toaca marunt si se calesc in 2 linguri de ulei. Dovlecelul se taie in fasii subtiri si se pune peste legume. Dupa 10 minute se adauga vinul alb, rosiile taiate bucatele, sare si piper. Se lasa 20 de minute, la foc domol. Se pune dupa aceea somonul taiat in fasii subtiri si se amesteca 1 minut. Sosul se toarna peste paste scurse si se serveste imediat. sursa reteta: retetazilei.ro sursa fotografie: retetazilei.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mazare paste sarmale dovlecel ardei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2540 viz    0 com
4267 viz    0 com
4047 viz    0 com
3739 viz    0 com
1205 viz    0 com
2708 viz    0 com
1309 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1649 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021556 (s)