News Flash:

Spaghete cu smantana si sos de morcovi

16 August 2011
2394 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete cu smantana si sos de morcovi
Ingrediente: 250 g morcovi 400 g spaghete 200 g smantana 1 ceasca de cascaval ras 1 ceasca de lapte patrunjel verde unt ulei de masline Mod de preparare: Se curata morcovii, se spala si se pun la fiert in apa plata. Spaghetele se pun in apa fierbinte cu sare si ulei de masline si se fierb circa 12 minute. Intre timp, morcovii se scurg de zeama, se paseaza cu blenderul si se amesteca cu smantana, laptele, cascavalul ras si untul. Se amesteca sosul de morcovi cu spaghetele si se orneaza cu frunze de patrunjel ras. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

patrunjel verde paste retete vegetariene morcovi mazare smantana unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1041 viz    0 com
1078 viz    0 com
1583 viz    0 com
1964 viz    0 com
4294 viz    0 com
4551 viz    0 com
934 viz    0 com
1016 viz    0 com
1032 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1408 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018092 (s)