News Flash:

Spaghete cu smantana si sos de morcovi

16 August 2011
2521 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete cu smantana si sos de morcovi
Ingrediente: 250 g morcovi 400 g spaghete 200 g smantana 1 ceasca de cascaval ras 1 ceasca de lapte patrunjel verde unt ulei de masline Mod de preparare: Se curata morcovii, se spala si se pun la fiert in apa plata. Spaghetele se pun in apa fierbinte cu sare si ulei de masline si se fierb circa 12 minute. Intre timp, morcovii se scurg de zeama, se paseaza cu blenderul si se amesteca cu smantana, laptele, cascavalul ras si untul. Se amesteca sosul de morcovi cu spaghetele si se orneaza cu frunze de patrunjel ras. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

patrunjel verde paste retete vegetariene morcovi mazare smantana unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1104 viz    0 com
1175 viz    0 com
1682 viz    0 com
2032 viz    0 com
4399 viz    0 com
4730 viz    0 com
1027 viz    0 com
1110 viz    0 com
1168 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1617 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013197 (s)