News Flash:

Spaghete cu scoici II

15 August 2011
4786 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete cu scoici II
Ingrediente: 500 g spaghete 1 kg de scoici 500 g rosii decojite si tocate 4 linguri de ulei de masline 4 catei de usturoi 50 g branza rasa o legatura de patrunjel tocat sare piper Mod de preparare: Spaghetele se fierb in apa plata cu putina sare, se scurg apoi se zeama si se rastoarna intr-un castron mare. Scoicile se rumenesc in ulei de masline cu usturoiul tocat, apoi se adauga si rosiile tocate marunt, sarea si piperul. Se toarna peste spaghete si se presara patrunjel tocat pe deasupra. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mazare paste paprika placinte branza patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1049 viz    0 com
1142 viz    0 com
1206 viz    0 com
1509 viz    0 com
1005 viz    0 com
1019 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1394 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012332 (s)