News Flash:

Spaghete cu scoici

13 Iulie 2011
4474 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete cu scoici
Ingrediente: 1 borcan de scoici cu cochilia alba 4 catei de usturoi ulei de masline sare piper patrunjel 1 lingura suc de rosii 300 g spaghete parmezan ras Mod de preparare: Intr-o tigaie de teflon se caleste usturoiul tocat marunt cu ulei de masline, se adauga scoicile impreuna cu apa din conserva, sosul de rosii, sarea, piperul si patrunjelul tocat. Intr-o oala mare se fierbe apa, se adauga spaghetele in evantai, se imping in apa sa fie acoperite in intregime, iar cand sunt fierte "al dente" se scurg si se pun in tigaie, amestecandu-le bine cu scoicile. Se servesc imediat cu parmezan ras. sursa articol: http://www.retete-online.ro sursa fotografie: http://www.beautiful-liguria.org
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

carne slaba retete vegetariene placinte mazare sarmale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1225 viz    0 com
895 viz    0 com
1057 viz    0 com
2749 viz    0 com
1527 viz    0 com
1452 viz    0 com
1040 viz    0 com
3336 viz    0 com
1182 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1570 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019646 (s)