News Flash:

Spaghete cu salam

23 Iunie 2011
5848 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete cu salam
Ingrediente: 250 g salam 1 ceapa ulei 1 lg faina 500 ml bulion sare zahar oregano busuioc 1 pachet de spaghete cascaval Mod de preparare: Se pun la foc spaghetele in apa cu sare. Ceapa se taie marunt si se pune la calit in putin ulei. Salamul se taie cubulete si se pune peste ceapa, sa se caleasca si el putin. Se adauga faina si se amesteca pana se omogenizeaza, dupa care se toarna bulion cate putin si se amesteca sa nu faca cocoloase. Se lasa la fiert putin, timp in care se adauga sare si zahar dupa gust. La final se pun oregano si busuioc uscat. Se strecoara spaghetele, se asaza in farfurie, deasupra se pune sosul obtinut si se rade cascaval deasupra. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ardei copti paste bulion mazare cascaval bruschete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3693 viz    0 com
929 viz    0 com
1241 viz    0 com
1013 viz    0 com
1288 viz    0 com
1003 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1533 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013677 (s)