News Flash:

Spaghete cu rucola, masline si rosii

14 August 2013
1566 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450g spaghete
5 rosii medii bine coapte
2 maini de frunze de busuioc proaspat
o mana de masline negre sau verzi, fara samburi
2 maini de rucola proaspata
1 lingurita oregano uscat
2 linguri otet balsamic
6 linguri ulei de masline
sare
piper

Mod de preparare:

Fierbe spaghetele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Intre timp, feliaza rosiile si maslinele si toaca busuiocul. Rupe frunzele de rucola in bucati mai mici (noi am folosit un amestec de verdeturi pentru salata care contina si rucola). Pune toate aceste ingrediente intr-un bol si presara oregano uscat.

Adauga otetul balsamic, uleiul de masline, sare si piper si amesteca bine. Pastele ar trebui sa fie deja fierte pana cum. Scurge-le si pastreaza putin din apa in care au fiert.

Pune pastele fierbinti in bolul cu rosii si rucola si amesteca bine. Daca simti nevoia sa ai un sos putin mai lichid, desi rosiile au suficienta apa incat sa nu fie nevoie.
Lucreaza rapid pentru ca pastele fierbinti vor inmuia rosiile si acest fel este perfect cat timp este cald.

Serveste cu putin parmezan ras deasupra, un pahar de vin si chiar o felie de paine prajita.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

spaghete masline negre oregano uscat bol paine prajita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1707 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022042 (s)