News Flash:

Spaghete cu rosii si chilli

2 Septembrie 2011
920 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete cu rosii si chilli
Ingrediente: 1/2 pachet spaghete 20 rosii cherry 4 catei de usturoi 1/2 pahar vin alb 1 lingura ulei de masline 2 linguri pesmet 2-3 linguri cascaval ras 1 lingura unt busuioc sare piper praf de chilli Mod de preparare: Rosiile se spala si se taie pe jumatate. Se condimenteaza cu sare si piper, apoi se adauga 1 lingura ulei de masline si pesmetul. Se amesteca bine, fara a zdrobi rosiile. Rosiile se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor pana 15-20 de minute. Intre timp se fierb spaghetele conform instructiunilor de pe ambalaj. Separat se pune untul intr-o tigaie incapatoare si se adauga usturoiul taiat feiute subtiri. Se lasa cateva minute, iar apoi se stinge cu jumatatea de pahar de vin. Se mai lasa sa fiarba 5 minute. Se adauga in tigaie jumatate din rosiile coapte si se zdrobesc cu dosul lingurii. Se mai lasa 1-2 minute sa fiarba, iar apoi se pune restul rosiilor si busuiocul tocat marunt. La final se adauga un polonic din apa in care au fiert pastele si se stinge focul. Dupa ce se scurg pastele, se amesteca cu sosul din tigaie [i se presara branza rasa. Se amesteca usor pana se omogenizeaza. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste retete vegetariene mazare oase afumate usturoi pesmet cascaval
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4383 viz    0 com
1192 viz    0 com
1118 viz    0 com
2960 viz    0 com
1669 viz    0 com
1329 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1492 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016779 (s)