News Flash:

Spaghete cu rosii si busuioc III

10 Noiembrie 2011
1050 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete cu rosii si busuioc III
Ingrediente: 100g spaghete 2 linguri parmezan ras 150 g rosii mici sau 2 rosii mari 1 catel de usturoi 4 linguri ulei extravirgin de masline 5 frunze de busuioc piper sare Mod de preparare: Se pun la fiert spaghetele. Intr-o tigaie incapatoare se toarna uleiul de masline in care caleste putin usturoiul tocat pentru a aromatiza. Se adauga rosiiletaiate in patru si se lasa la fiert 2-3 minute, pana se inmoaie. Se potriveste de sare si piper, iar apoi se pune busuiocul tocat. Cand apa din oala a inceput sa fiarba, se pun sare si spaghetele. Se lasa sa se scurga, se adauga peste rosii si mai lasam pe foc cam un minut. Dupa aceea se pune totul pe o farfurie, se presara parmezan ras si se decoreaza cu frunze de busuioc. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mazare paste retete vegetariene sarmale rosii paste ravioli bruschete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1490 viz    0 com
1997 viz    0 com
1429 viz    0 com
1205 viz    0 com
3585 viz    0 com
1252 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1738 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016989 (s)