News Flash:

Spaghete cu rosii si busuioc II

22 August 2011
1064 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete cu rosii si busuioc II
Ingrediente: 100 g spaghete 150 g rosii mici 1 catel de usturoi 4 linguri ulei extravirgin de masline 5 frunze de busuioc sare piper 2 linguri parmezan ras Mod de preparare: Se pune pe foc o oala cu apa pentru spaghete. Intr-o tigaie incapatoare se toarna uleiul de masline, in care se caleste putin usturoiul tocat pentru a aromatiza. Se adauga rosiile taiate in patru si se fierb 2-3 minute, pana se inmoaie. Se sareaza si se pipereaza dupa gust. Se adauga busuiocul tocat. Cand apa din oala a inceput sa fiarba, se pun spaghetele si se presara putina sare. Se scurg, se adauga peste rosii si se mai lasa pe foc cam un minut. Dupa aceea se pune totul pe farfurie, se presara parmezan ras si se decoreaza cu frunze de busuioc. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie:
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

paste ravioli paste retete vegetariene mazare rosii usturoi sarmale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1101 viz    0 com
1848 viz    0 com
1636 viz    0 com
1307 viz    0 com
3723 viz    0 com
1120 viz    0 com
2275 viz    0 com
1411 viz    0 com
1625 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1491 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019546 (s)