News Flash:

Spaghete cu rosii si busuioc II

22 August 2011
1105 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete cu rosii si busuioc II
Ingrediente: 100 g spaghete 150 g rosii mici 1 catel de usturoi 4 linguri ulei extravirgin de masline 5 frunze de busuioc sare piper 2 linguri parmezan ras Mod de preparare: Se pune pe foc o oala cu apa pentru spaghete. Intr-o tigaie incapatoare se toarna uleiul de masline, in care se caleste putin usturoiul tocat pentru a aromatiza. Se adauga rosiile taiate in patru si se fierb 2-3 minute, pana se inmoaie. Se sareaza si se pipereaza dupa gust. Se adauga busuiocul tocat. Cand apa din oala a inceput sa fiarba, se pun spaghetele si se presara putina sare. Se scurg, se adauga peste rosii si se mai lasa pe foc cam un minut. Dupa aceea se pune totul pe farfurie, se presara parmezan ras si se decoreaza cu frunze de busuioc. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie:
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste ravioli paste retete vegetariene mazare rosii usturoi sarmale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1133 viz    0 com
1887 viz    0 com
1670 viz    0 com
1342 viz    0 com
4189 viz    0 com
1172 viz    0 com
2317 viz    0 com
1448 viz    0 com
1688 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1606 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014435 (s)