News Flash:

Spaghete cu radicchio si ricotta

23 Ianuarie 2014
1594 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

30g pesmet
o mana patrunjel tocat
3 catei usturoi tocati marunt
sare
2 linguri ulei de masline
220g ricotta
450g spaghete
1 radicchio feliat subtire
piper

Mod de preparare:

Caleste usturoiul intr-o lingura de ulei incins pana cand se rumeneste, adauga patrunjelul si pesmetul si mai prajeste inca 2-3 minute. Scoate intr-un bol si lasa deoparte.

Fierbe spaghetele al dente in apa cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj.  Scurge-le si pastreaza 200ml din apa in care au fiert. Pune inapoi pastele si apa pastrata in oala. Adauga ricotta si 1 lingura de ulei. Amesteca bine.

Adauga radicchio feliata si amestecul de pesmet. Condimenteaza cu sare si piper si mai amesteca inca o data totul. Serveste pastele imediat.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1623 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018149 (s)