News Flash:

Spaghete cu pui la cuptor

25 Noiembrie 2011
4902 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete cu pui la cuptor
Ingrediente: 4 ciocanele de pui jumatate pachet de spaghete un borcan sos de rosii cu capere si masline (Baneasa) condimente dupa gust Mod de preparare: Se pun la cuptor ciocanelele babane de pui, cu putin ulei de masline si apa cat sa le acopere, se condimenteaza cu sare, piper, crengute de cimbru proaspat, salvie si busuioc. Spaghetele se fierb separat, dupa indicatiile de pe pachet. Dupa aceea se scoate tava cu copanele, se pun pastele scurse, fierbinti si un borcan cu sos de rosii, cu capere si masline verzi, plus o capatana de usturoi taiat rondele fine. Se mai lasa la cuptor 5 minute. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste mazare vermut uscat condimente
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1163 viz    0 com
1132 viz    0 com
3105 viz    0 com
1527 viz    0 com
1120 viz    0 com
1459 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1580 (s) | 34 queries | Mysql time :0.026827 (s)