News Flash:

Spaghete cu piept de pui si usturoi

7 Ianuarie 2014
10742 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pachet de spaghete
1 piept pui
1/2 capatana usturoi
300 gr suc de rosii
sare
piper
oregano
busuioc

Mod de preparare:


Se pune apa la fiert cu un praf sare si o lingura ulei. Cand clocoteste se adauga spaghettele si sa lasa sa fiarba. Cand sunt gata se scurg si se dau deoparte.
Se incinge putin ulei intr-o cratita si se pune pietul de pui taiat cubulete. Cand e facut pe jumatate se adauga usturoiul pisat si se lasa pana se aureste, apoi se stinge cu sucul de rosii. Se completeaza cu apa, se adauga sare piper si oregano si se lasa sa fiarba la foc mic pana scade sosul.
Se pune o portie de spaghetti pe farfurie si deasupra se adauga cateva linguri de sos.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1497 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016260 (s)