News Flash:

Spaghete cu perisoare

5 Decembrie 2011
1287 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete cu perisoare
Ingrediente: spaghete apa 1 lingura ulei sare Pentru perisoare: 250 g carne tocata 1 lingura orez 1 ou piper sare Pentru sos: 1 lingura faina 3 catei usturoi 1 ceapa 1 ardei 250 ml bulion 1 lingura zahar busuioc sare Mod de preparare: Se pune apa la fiert in doua oale. Cand incep sa fiarba se pun spaghetele intr-una. Dupa ce au fiert, se strecoara si se amesteca cu 1 lingura ulei. In acest timp se pregatesc perisoarele intr-un alt vas. In cealalta oala se pun la fiert perisoarele. Se calesc usturoiul si ceapa taiate foarte marunt, se adauga 1/2 din bulion, sare, zahar si busuioc si se lasa putin la fiert. Se face o ingroseala din faina si restul de bulion, apoi se pune peste sos si se fierbe in jur de 5 minute. Se servesc impreuna, cu putin patrunjel tocat marunt. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mazare paste carne tocata delikat faina usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2336 viz    0 com
4646 viz    0 com
2258 viz    0 com
2602 viz    0 com
1031 viz    0 com
1281 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1663 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016369 (s)