News Flash:

Spaghete cu parmezan si spanac

5 Iulie 2013
1508 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

90 g parmezan ras
6 g busuioc
1 avocado taiat bucati
30 g iaurt grecesc fara grasimi
2 catei de usturoi tocati
450 g baby spanac
1 ceapa medie, tocata
220 g spaghete din grau integral
zahar
sare Kosher
ulei de masline
350g rosii cherry

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 100ºC. Pune rosiile la cuptor timp de 20-25 minute, cu o lingura de ulei de masline, putina sare si un varf de cutit de zahar si acopera-le cu o foaie de copt. Intre timp, gateste pastele conform instructiunilor de pe ambalaj si pastreaza 100g apa in care au fiert pentru sos.
Cat timp se fac pastele, caleste ceapa cu o lingura de ulei de masline, intr-o tigaie mare, pana se inmoaie (5-6 minute). Adauga usturoiul si mai lasa-le 30 secunde pe foc. Adauga si spanacul, putin cate putin, pana se inmoaie.
Scoate tigaia de pe foc si adauga iaurtul grecesc si avocado. Mai pune si 2-3 linguri de apa de la paste si da totul in blender pana cand devine o pasta.
Adauga busuiocul si parmezanul si amesteca bine. Pune pastele in acest sos si serveste cu rosii coapte.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

busuioc baby spanac sare kosher rosii cherry tigaie mare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1560 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015782 (s)