News Flash:

Spaghete cu parmezan, avocado si busuioc

29 Noiembrie 2013
1361 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

sare
o mana frunze de busuioc
75ml ulei de masline
2 catei usturoi
suc de la 2 lamai
5 avocado
400g spaghete
parmezan pentru servire

Mod de preparare:

Pune pastele la fiert. Intre timp, curata avocado si taie-le incubulete.  Paseaza-le cu un blender impreuna cu suc de lamaie, usturoi, ulei, busuioc si sare. Scurge pastele si adauga peste ele sosul cu avocado si 1-2 linguri din apa in care au fiert. Amesteca bine si serveste cu parmezan ras.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1543 viz    0 com
1414 viz    0 com
1536 viz    0 com
1612 viz    0 com
1568 viz    0 com
1546 viz    0 com
1949 viz    0 com
1427 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1561 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021652 (s)