News Flash:

Spaghete cu migdale si spanac

23 Noiembrie 2011
844 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete cu migdale si spanac
Ingrediente: 300 g spaghete 2 maini de migdale proaspete 500 g spanac 1 morcov 1 telina 1 catel usturoi 1 ceapa 60 ml ulei de masline Mod de preparare: Spaghetele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, intr-o oala cu apa si putina sare si ulei, la presiune mica. In timp ce pastele fierb, se toaca marunt o ceapa si se caleste in putin ulei, pana capata o culoare aurie frumoasa. Peste ceapa se pun un catel de usturoi pisat, cateva migdale macinate, morcovul si telina date pe razatoare. In aceeasi tigaie se pune la calit si spanacul. Se adauga putina apa si se lasa sa fiarba descoperit, la foc mic, pana scade toata apa. Cand pastele au fiert, se scurg, se trec printr-un jet de apa rece si se amesteca cu o lingura de ulei de masline. La final, se pun spaghetele intr-o farfueri, iar peste ele amaestecul cu spanac. sursa articol: http://www.retete-on-line.ro sursa fotografie: http://www.retete-on-line.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mazare retete vegetariene creveti spanac telina usturoi ceapa placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

880 viz    0 com
825 viz    0 com
1234 viz    0 com
1062 viz    0 com
2555 viz    0 com
2338 viz    0 com
3146 viz    0 com
1594 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1563 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022983 (s)