News Flash:

Spaghete cu mazare si somon afumat

5 Aprilie 2011
1960 Vizualizari | 0 Comentarii
Spaghete cu mazare si somon afumat
Ingrediente: - 200g spaghete - sare - 1 ceapa medie - 1 catel de usturoi - 1 lingurita de unt - 100-150g mazare congelata - 125 ml (1/8) supa instant (sau apa calda în care s-a dizolvat 1/2 cub de vegeta) - piper - 150g smantana - 1 lingura de crema de hrean (de la borcan) - 1 galbenus de ou - 50-70g somon afumat - 3 linguri de patrunjel tocat Mod de preparare: 1. Fierbi pastele în apa cu sare, dupa instructiunile de pe ambalaj. 2. Cureti ceapa si usturoiul si le toci marunt, apoi le calesti putin în unt. Adaugi mazarea si supa. Condimentezi cu piper si lasi sa fiarba 5 minute. Adaugi smântâna si hreanul. Lasi sosul sa dea câteva clocote. Iei vasul de pe foc si desfaci în sos galbenusul de ou pentru a se lega. 3. Tai somonul fâsii subtiri. Scurgi spaghetele de apa si le amesteci cu sosul, somonul si 2/3 din patrunjel. Restul de patrunjel se presara peste spaghete la servire.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paste mazare somon supa instant ceapa unt usturoi piper smantana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2680 viz    0 com
1246 viz    0 com
1260 viz    0 com
1179 viz    0 com
1124 viz    0 com
1178 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1652 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019531 (s)